top of page
hoppaa.png

Workshops

IMG_7657.jpg

Workshop Kleur

Ontdek de wereld van kleur met vrienden voor slechts €50 per persoon! Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid, een pré-wedding, vrijgezellenavond, ladiesnight of mensnight, ik organiseer graag een gezellige en leerzame workshop voor groepen van minimum 6 personen op jouw locatie! Als je een homeparty organiseert, krijgt de gastvrouw of -heer een gratis kleurenwaaier ter waarde van €40! Tijdens de workshop gaan we dieper in op verschillende aspecten, waaronder het bepalen van je eigen natuurlijke kenmerken, je kleurtype, seizoenstype en kleurenpsychologie met behulp van karakterkaarten. Ook bieden we een overzichtje van kleurdimensie & contrast. De kleurenwaaier kan altijd worden aangeschaft. Neem contact op voor meer informatie!

*verplaatsing +€0.5/km 

Workshop Stijl

Ontdek de wereld van bodytypes met vrienden voor slechts €50 per persoon! Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid, een pré-wedding, vrijgezellenavond, ladiesnight of mensnight, ik organiseer graag een gezellige en leerzame workshop voor groepen van minimum 6 personen op jouw locatie! Tijdens de workshop ontdek je de verschillende bodytypes, bepaal je jouw bodytype en leer je over optische illusies, belijning, kledingtips en accessoires die bij jouw type passen.

*verplaatsing +€0.5/km

personal_shoppen_limburg.jpg
IMG_9111.JPG

Andere Workshops

Fashion event? Bied je je klanten graag iets extra's? Overweeg dan een kleuranalyse of stylingdienst toe te voegen. Bij K-IKS streven we naar een warme en persoonlijke aanpak, waarbij het welzijn van de klant centraal staat. (Prijs op maat!)

Teambuilding? Op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit? Ontdek onze workshop die niet alleen de teamgeest versterkt, maar ook de individuele stijl en voorkeuren van de deelnemers benadrukt. We zorgen voor een inspirerende en verbindende ervaring voor het hele team! (Prijs op maat!)

*verplaatsing +€0.5/km

bottom of page